Annons
10 december 2009

Vad kan jag göra åt mitt sötsug?

Fråga:

Har bestämt mig tusen gånger nu men har inte lyckats. Jag känner att jag behöver samtalshjälp. Vart ska jag vända mig?

Svar:

Det är superlätt att bli av med sitt sötsug!

Viktigast är att du verkligen bestämmer dig, att du är hundra procent säker på att du vill. Sedan behöver du sluta helt med sötsaker under några veckor, för att få bort suget.

Börja med att formulera ditt mål: Jag ska välja bort godis och sådant som kan trigga i gång mitt sötsug! Fundera över när du ska köra i gång – sätt ett datum. Finns det fallgropar, vilka situationer kan bli tuffa? Hur ska du undvika dessa och, om du faller dit, hur tar du dig vidare?

Om du vill ha hjälp av en dietist kan du söka på www.privatdietister.se. Eller så kan du prata med en motivationscoach som kan hjälpa dig nå ditt mål.

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar