Annons
29 november 2010

Snön är här = längdskidor!

Åhh jag är så glad för att snön är här! Jag har haft lite problem med en häl och haft svårt att få till konditionsträning. Eller ja, motivationen har trytit… Jag skulle ha kunnat cyklat men ja ni vet hur det är. Allt handlar om prioriteringar.

Nu har snön kommit iallafall och jag fick mig en trevande vända i spåret. Och det var så skönt, jobbigt men skönt! För mig så finns det ingen bättre konditionsträning än just längdskidor. Det sliter inte på kroppen men pulsen sticker i taket och svetten lackar. Den här sporten mina vänner sätter fart på förbränningen. Du förbättrar din kondition och det innbär att kraftverken i musklerna bränner energi bättre, och använder gärna fett som energikälla.

Hoppas Du också kan ta dig till spåret och du som funderar, fundera inte längre. Köp pjäxor, skidor och stavar och ut i spåret. Ett bra tips är att ta dig till en golfbana eftersom många brukar göra spår där och då är det inte så backigt. Backarna kan annars kännas skrämmande när man aldrig åkt eller inte åkt på länge!

Kör hårt och njut!
Bästa hälsningar
Susanne

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar