Annons
4 januari 2010

Nytt år – nysatsning?

God fortsättning!

Hoppas det nya året har startat bra för Dig! Mitt har det! Jag har fått några rundor i skidspåret och det är så otroligt härligt! Jag har svårt att beskriva det men endorfinerna bara sprutar!

Kanske kan det vara dags att göra ett bokslut av förra året? Det är bra att starta med det innan alla nya löften avläggs. Vad var bra förra året? Vad var mindre bra? Vad kan jag göra annorlunda? Hur vill jag må i december 2010? Ställ frågorna inom olika områden, så som kost, motion, arbete, ditt sociala liv osv..

Jag ska definitivt träna mer och det för att jag vet att jag mår så bra av det, så det ska jag banne mig unna mig själv. Och jag vet att när det gäller maten så kan jag göra en del förändringar också. Japp det är dags för mig att göra mitt bokslut! Gör det du också!

God fortsättning på ett härligt mat- och träningsår!

På återseende!

Susanne

Läs mer om:  bokslut, löften, må bra, mat, wellness

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar