Annons
23 november 2010

Imponerande resultat i Biggest Loser!

Finalen gick av stapeln igår kväll! Ja, de har verkligen kämpat, Biggest Loser deltagarna! Vissa deltagare hade verkligen bytt skepnad! Det var så kul att se att även de som fått åka hem tidigt gått ner bra i vikt! De har visat att det går om man vill!

Samtidigt så är det nu det startar för många av dem. Och så är det för oss alla som ska bibehålla den där viktnedgången man lyckats med. Det gäller att hitta en ny livsstil med nya mat- och träningsvanor som man kan fortsätta med dag ut och dag in! Fokusera alltid på det som fungerar och går bra!

Det kommer dagar då man faller och då är det bara att resa sig upp och borsta av kläderna och fortsätta igen!
De gånger man tvivlar så gäller det att tänka: För vem gör jag det här? Jo, för mig själv! Jag väljer att leva ett sundare liv nu. Jag är en hälsosammare person, jag trivs med det och tänker fortsätta. Jag kan, jag vill och jag gör det!

Jag tror och hoppas att deltagarna har sporrat och inspirerat många och säkert kommer att göra det även i fortsättningen på bloggar med mera.

Kör hårt! Du kan du med!
Hälsningar
Susanne

Kommentarer

Inga kommentarer än.

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar