Annons
3 februari 2011

Hur går det med nyårslöftet?

En månad har passerat och det är dags att stanna upp och reflektera. Många har tänkt att de ska förändra sin livstil och leva hälsosamt! Var du en av dem? Jag hade mina förändringar jag skulle jobba med, du? Hur har det gått? Har du lyckats komma igång med träningen? Äter mer grönsaker? Minskat på portionstorleken? Eller vad det nu var.

Om det är delar i din utmaning som du känner att du misslyckats med så kan jag säga att det inte finns några misslyckanden, bara feedback. Du har kanske inte nått ditt mål, men det innebär ju bara att du inte nått ditt mål ännu. Du har hela tiden dina val du kan göra. Välj dina tankar, välj hur du vill känna. Fokusera framåt och på det som fungerar bra. Beröm dig för att det har gått utmärkt eller är på väg åt rätt håll.

Se även över det målet eller delmålet du inte nått. Vad skulle du kunna göra annorlunda för att få iordning det som inte fungerat? Försök att vara konkret i dina förändringar så att det är lätt att gå vidare.

Sist men inte minst – inga dåliga samveten! Mitt mål är att välj att leva hälsosamt! För mig innebär det: Ge dig tid att äta god mat i lagom mängder, motionera ett par gånger i veckan, se till att röra på dig i vardagen och öka din vardagsmotion, lägg tid på din sömn och umgås med dina nära och kära så ofta du kan och vill.

Kom ihåg att avsätta tid till Dig själv – det är du värd! Många gånger handlar det om att säga nej! Det är inte lätt alla gånger men försöka kan vi, eller hur?

Må bäst!
Susanne

Kommentarer

  1. Stefan,  06 februari, 2011 23:44

    Jag har för två veckor sedan börjat LCHF. Detta har fungerat bra för mig och jag mår mycket bättre, samt att jag gått ner i vikt.
    Vad anser du om LCHF, är det en bra metod?

Visa alla kommentarer

Måbra rekommenderar